Vyhledávání


Lyra rozjela turné

29.10.2008 20:08

    Právě přistává vrtulník. Sugestivní zvuk zasadí diváky do sedadel. Příjemný hlas je upozorní, aby se připravili na let. The Best of Lyra může začít.
    Člověk neví, čemu se věnovat víc, jestli videu, které je promítáno na plátně za zpěvákem nebo zpěváku samotnému. Obojí je velmi zajímavé. Interpreti vystupují profesionálně a jejich výkony jsou na vynikající úrovni (kam se hrabe Superstar!). Zároveň je možné se seznámit s tím, co kterého jednotlivce baví v soukromém životě,  jejich profil zaznamenal šikovný kameraman, a musím uznat, že to nejsou „prázdné nádoby“. K jednotlivým zpěvákům se vyjadřovat nebudu, zabralo by to celé stránky, souhrnně lze ale říct, že jsou jeden lepší než druhý.
     Celé vystoupení má spád a jiskru. Člověk vůbec nemá čas myslet na něco jiného, atmosféra ho vtáhne do dění. Čas uteče velmi rychle a je závěr. Poslední písnička patří autorce celého projektu, Mgr. Dagmar Drahozalové. Při ní můžete vidět, jak probíhalo natáčení ve studiu a i když bylo náročné, bavilo je. Na výsledku je to poznat.
     Fanfáry, závěr. Při odchodu jsem měla velice příjemný pocit. Jak vím z jistých zdrojů, spousta dětí se rozhodla zažít také něco takového, takže zapáleny Lyrou nadšeně trénují zpěvy. Až dorostou, třeba se také najde taková obětavá skupina lidí, která jim dá zažít něco podobného. Tak ať jim to vydrží. Kdyby The Best of Lyra zavítala do vašeho města či vesnice, doporučuji vám nenechat si tuto akci ujít. Má za sebou již vystoupení v Rešicích, Vémyslicích, Mor.Krumlově, Miroslavi a Višňové a všude diváky ohromila.
     Všem, kdo se na ní podílejí, díky!

Nadšená posluchačka z Višňové