Vyhledávání


Članek o Lyře v "Zrcadle"

28.10.2013 20:52

Lyra k mání na CD a DVD

     Letošní pěvecká soutěž Lyra vyvrcholila veřejným vystoupením letošních a loňských vítězů ve dvou představeních v Moravském Krumlově a ve Vémyslicích. Těm předcházela ystoupení pro školy v Kravsku, Oslavanech i v Krumlově.

     Jistě nejpestřejší, nejbarevnější a nejzvučnější představení se odehrálo v pátek 11. říjnav krumlovském kině. Prostor totiž ovládly kamery snímající celý program pro připravované DVD a účinkující se chtěli blýsknout v tom nejlepším světle. To, že se jim to podařilo, lze hodnotit podle bouřlivého potlesku plného sálu.

     Na projektu, jehož autorkou je Mgr. Dagmar Čeperová, se každoročně podílí celá řada lidí:

zvukaři, osvětlovači, vizážistky, kadeřnice, kameramani, grafici, moderátoři a další. Jejich souhra vyvrcholí na veřejných představeních. Atmosféru toho letošního nabídne právě připravované DVD, které je možno objednat na tel.: 777 927 334.

     Cédéčko Lyra LIVE 2012 s loňskými výtězi, na kterém je celkem 8 písní + bonus karaoke verze všech písní, je možné zakoupit v prodejně Panthers v Moravském Krumlově za 50 korun. Na CD naleznete tyto písně:

1. Trapas století (Jasmína Hnilicová), 2. Děti ráje (Nela Maxerová), 3. Stonka (Nela Bauerová), 4. Banditi di Praga (Lukáš Mlčoch), 5. Planetary Go! (Jana Švédová), 6. Touch The Sun (Kristýna Hájková), 7. Valerie (Monika Kratochvílová), 8. Moudřejší než noc (Dagmar Čeperová). Hudebně doprovází skupina Dreams.